دانلود کار تحقیقی کودک آزاری رشته حقوق
- توضیحات
- دسته: سایر مطالب
- منتشر شده در 21 خرداد 1394
- نوشته شده توسط مدیر
- بازدید: 2992
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فصل اول:کلیات و تعاریف
مبحث اول:تاریخچه
گفتار اول:تاریخچه بین المللی کودک آزاری
مفهوم كودك آزاري
مبحث دوم انواع کودک آزاري
کودک آزاري جسمي
کودک آزاري رواني و عاطفي
کودک آزاري جنسي
کودک آزاري آموزشي
کودک آزاري اقتصادي
کودک آزاري ناشي از غفلت
گفتار اول:انواع خشونت های خانوادگی علیه کودکان
بندل اول - خشونت جسمی
بند دوم: خشونت جنسی
بند سوم: غفلت (بی توجهی
بند چهارم: خشونت روانی
گفتار دوم علل کودک آزاري
دلايل موجود در فرد آزار دهنده
خصوصيات کودک آزار ديده
دلايل اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي
نتايج کودک آزاري
فصل دوم:کودک آزاری در حقوق ایران
مبحث اول نقد و بررسي قانون حمايت از کودکان و نوجوانان
گفتار اول:بررسی ماده های مربوط به قوانین کودک آزاری
گفتاردوم پیشنهادات و انتقادات نسبت به قانون موجود
نوع جرم کودک آزاری
اقدامات تربیتی در ماده 7
مبحث دوم: جايگاه فقهي کودک آزاري
گفتار اول :پاسخ برخي از مراجع عظام تقليد در رابطه با کودک آزاري
مبحث سوم بررسی چالشهای قانونی کودکآزاری جنسی در ایران
رضایت فرد(کودک) در رابطه جنسی
توریسم جنسی یا گردشگری جنسی
هرزهنگاری (پورنوگرافی) نسبت به کودکان
قاچاق کودکان
جرایم و اعمال منافی عفت
خلاءهای حمایت بیشتر از کودکان در قانون مدنی ایران
مساله ولایت قهری پدر و جد پدری نسبت به اولاد خود
به ازدواج درآوردن دختران در سنین پایین
نتیجه گیری
منابع ومراجع
چکیده:
کودکان زیباترین شکوفه هاى هستى اند، که خداوند آنان را به انسانها مرحمت مى کند، اما متأسفانه امروزه یکى از بزرگترین معضلات جوامع انسانى ناسپاسى در برابر این نعمت بى منت الهى است. آرى کودک آزارى از جرایمى است که قلب هر انسانى را مى آزارد! متأسفانه گاه بى توجهى جوامع، منجر به جنایاتى علیه کودکان معصوم و بى پناه مى شود، که عمق وجود شنوندگان را آتش مى زند، البته عوامل متعددى دست به دست هم داده اند تا ما روز به روز شاهد افزایش کودک آزادى در ایران و جهان باشیم. از این رو ضرورى است تا به بررسى و تحقیق بیشترى پیرامون این پدیده شوم پرداخ
ته شود. در این نوشته، ما در صدد بررسى عوامل پدید آورنده کودک آزادى هستم، امید است که این ناچیز گامى در جهت التیام درد کودکانى باشد، که جز گریه راه دفاعى ندارند. در این کار تحقیقی با موضوع کودک آزاری سعی شده است ریشه های این کار زننده را مورد بررسی قرار دهیم کل کار در دو فصل انجام می شود که در فصل اول به کلیات و تعاریف و تاریخچه موضوع می پردازیم و در فصل بهد بعد حقوقی قضیه را مورد بررسی قرار می دهیم.در قسمتی از بحث با بیان کردن کنوانسیون های بین المللی بهخ بررسی این قضیه می پردازیم.
مقدمه:
و امام حق الصغير:( فرحمته و تثقيفه و تعليمه العثوعنه و الستو عليه و الرفق به والمعونته له و استر علي جرائر فانه للتوبه و المداراه له و ترك مماحكته فان دالك ادني له ) اما حق كساني كه كوچكترند، آن است كه با آنان مهربان باشي. در انتقال صحيح فرهنگ و آداب سازند ه به او كوشا باشي. ارزشها را بشناسي و به او بشناساني و تعديلش كني . آموزشهاي لازم و مؤثر در زندگي پاك و سالم را شناخته ، به او تصميم دهي . با توجه به اينكه كوچكتر و كن تجربه تر و كم طاقت است، در برابر كوتاهي او گذشت سازنده داشته باشي. راز دار او باشي و او راخجلت ندهي . رفتار تو با كوچكتر ها دوستانه (با او را ه بيابي) . در مشكلات يار و كمك كار او باشي . خطاهاي ناشي از كودك و كم تجربگي را به رخ او نكشي و او را چري و لجوج بار نياوري كه اين نوع عكس العمل سبب مي شود كه از آن خطاها باز گشت نمايد. با او (عاقلانه و ماهرانه ) مدارا كني . او را در معرض آزمايش هاي طاقت فرسا كه موجب احساس سر شكستگي و عقب ماندگي اش شود، قرار مده ( با توجه به تلاش در را ه عقب ماندگي هايش ) كه اين نوع رفتار براي تأمين رشد انساني او مناسب تر و راه نزديكتري است.)در ايران حدود ده ميليون كودك زندگي مي كنند كه متعلق به چهار ميليون خانواده هستند و بديهي است كه اكثريت قاطع اين خانواده ها وظيفه سنگين تربيت و نگهداري از اطفال را به خوبي انجام مي دهند ، اما براي جامعه اسلامي كه اخلاق انساني جزء خصوصيات اصلي آن است و جود چنين لكه هايي هر چند كوچك نيز تحمل نا پذير است.
يكي از مسائل پيچيده و ناراحت كننده مفصلي كه توجه بسياري از محققين ، جامعه شناسان، جرم شناسان و روان شناسان را به خود معطوف داشته و موضوع كودك آزاري مي باشد كه روز به روز هم گسترش بيشتر ي مي يابد. شايد علت اين گستردگي در راز قدرت نهفته باشد. قدرتي كه معمولاَ با نا آگاهي و خشونت همراه است . كودكان، مانند تمام ستم ديدگان حتي در دفاع از خود بسيار نا توان وآسيب پذير ند و نياز به حمايت و مراقبت دارند. بزرگسالان مانند تمام صاحبان قدرت ، در پي حفظ برتري و اعمال نفوذ خود هستند و نتيجه چنين معادله نا برابر ستمي است كه بر كودكان وارد مي شود.
در كشور ما كودك آزاري پنهان است و گاهي به ندرت فقط نمونه هايي از اين كودك آزاري به مصوبات كشانده و انشاء مي شود .
دو كانون مهم كودك آزاري خانواده و مردم هستند. نمونه هايي زياد در مدارس كودك آزاري آموزشي است . در آموزش و پرورش ، شيوه نادرست تحصيل و حتي گرفتن امتحان هاي متعدد و پشت سر هم روي احساس بچه ها تأثير مي گذارد اما از اين تأثير هنوز آمار درستي در دسترس نيست. كودك آزاري پنهان بيش از هر چيز در ميان خانواده در جامعه وجود دارد كه اين امر به شدت كودكان را تهديد مي كند.
آقاي دكتر چزاير ي روان شناس باليني در مورد كود ك آزاري مي گويد : ( كودك آزاري در خانواده بيشتر به صورت تنبيهات جسمي و رواني است اما نوع ديگر كودك آزاري كه سوء استفاده هاي جنسي است بيشتر در بيرون خانواده اتفاق مي افتد.)
كودك آزاري فقط ضرب و شتم كودك و حتي سوء استفاده هاي جسمي نيست. در خيابانها ي شهر صدها كودك را مي بينيم كه برخي حاصل ازدواجهاي آزادند و تا چندي پيش اين كودكان بواسطه نداشتن شناسنامه محروم از رفاه بودند. در همين خيابانها كودكان بسياري مي بينيم كه ناگزير از بزهكاريند چون از كودكي به اينكار وارد شده و آموزش داده مي شوند و دايره كودك آزاري بسيار وسيع تر از ديده ها و شنيده هاي ما است.
براي راهنمايي مي توانيد با يکي از موارد زير تماس بگيريد
ايميل :
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
(پشتيباني 24 ساعته)
تلفن تماس : 09104561172 (پشتيباني 24 ساعته)
دانلود فايل