دانلود کارآفرینی تولید شیر پاستوریزه
- توضیحات
- دسته: سایر کتب و مقالات
- منتشر شده در 09 آبان 1392
- نوشته شده توسط مدیر
- بازدید: 3918
مقدمه
شير به عنوان يك ماده ي غذايي ارزشمند نخستين و كامل ترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشكيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود .
مواد غذايي مختلفي كه مورد استفاده بشر قرار مي گيرند ، عمدتا به عنوان ماده غذايي آفريده نشده اند بلكه يك قسمت از يك موجود جاندار و يا زنده بوده و يا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتياجات ديگري از قبيل ازدياد نسل و تغذيه زمستاني مي باشند .
مواد غذايي نباتي هر كدام قسمتي از گياه و نبات مانند: ميوه – ريشه – ساقه و برگ مي باشند ، درحالي كه شير را به عنوان هديه اي از مادر به فرزند خويش و به عنوان اولين ماده ي غذايي نوزاد بايد شناخت كه تمامي مواد غذايي مورد نياز بدن را داراست .
مواد متشكله شير و تأثير عوامل مختلف بر آنها:
شير را نمي توان به عنوان مخلوطي از پروتئين , چربي , كربوهيدرات , مواد معدني و ويتامين ها معرفي نمود . چون مخلوط نمودن اين مواد هيچ موقع شير را به وجود نخواهد آورد و آزمايشات مختلف انجام يافته در اين مورد نيز تا به حال نتيجه اي نداده است . مواد متشكله شير از حالت خيلي ساده تا خيلي پيچيده ( كمپلكس ) كه تركيب و ساختمان قسمتي از آن ها هنوز به طور كامل مشخص و روشن نيست عبارتند از :
«« پروتئين ها – چربي ها – كربوهيدرات ها – مواد معدني و ويتامين ها »»
تحقيقات زيادي كه در اين زمينه انجام شده و حتي تحقيقات سال هاي اخير هم هنوز نتوانسته اند تركيبات شير را با تمام جزئيات آن روشن نمايد .
طي روزهاي نخست زايمان به لحاظ ايجاد دگرگوني گسترده در تركيبات آن را « آغوز » مي خوانند .
تغذيه نوزاد با « آغوز » بسيار مهم و ضروري است . وجود « فيزيم » زياد در « آغوز » آن را ملين مي كند و به اين ترتيب در تميز شدن روده هاي نوزاد و جلوگير ي از تجمع ميكروب هاي مضر نقش اساسي دارد . به همين دليل وجود پاتن و مواد ايمني ساز كارشنا سان علوم تغذيه مصرف آغوز كاملا طبيعي مي دانند . همين كارشناسان در تشريح تفاوت هاي موجود بين شير و آغوز مي گويند . ميزان پروتئين و چربي و در نهايت ماده ي خشك در آغوز بيشتر از شير است و همچنين به خاطر تفاوت تركيب پروتئين هاي آغوز با تركيب پروتئين هاي شير آغوز در مقابل مايه پنير حساس نبوده و منعقد نمي شود ، بنابراين از آغوز نمي توان پرورش معمول پنير تهيه كرد و شير مانند: بسياري از مواد غذايي ديگر خواص خود را به مدت زيادي نمي تواند حفظ كند .شيربه خودي خود حتي اگردربهداشتي ترين شرايط نيز دوشيده شود ، داراي ميكروب است حتي اگر دام از سلامت كامل برخوردار باشد .
عنوان مورد بحث در یک پروژه کارآفرینی
خلاصه طرح
خلاصه بررسی فنی طرح
خلاصه بررسی مالی
معرفی طرح
هدف طرح
کارکنان طرح
معرفی محصول و کاربردهای آن
محاسبه ظرفیت اسمی و عملی طرح
برنامه تولید
روش تولید
ماشین آلات و تجهیزات
پیش فاکتور ماشین آلات و تجهیزات
ابزارآلات
اثاثه اداری
برآورد محوطهسازی
برآورد دیوارکشی و نصب در ورودی
برآورد خیابان کشی، جدولگذاری و آسفالت
برآورد فضای سبز
برآورد سالن تولید
برآورد ساختمان اداری و نگهبانی
برآورد کل زمین
مواد اولیه مصرفی و بستهبندی مورد نیاز
برآورد انشعاب و تاسیسات برق
برآورد انشعاب و تاسیسات آب
برآورد آب مصرفی
برآورد سوخت و تجهیزات سوخت رسانی
برآورد خطوط ارتباطی (تلفن، اینترنت و …)
برآورد سیستمهای گرمایش و سرمایش
برآورد سیستم اطفاء حریق
برآورد پرسنل تولیدی به تفکیک موقعیت کاری
شرح وظایف پرسنل تولیدی
برآورد پرسنل غیر تولیدی به تفکیک موقعیت کاری
شرح وظایف پرسنل غیر تولیدی
برآورد حقوق، مزایا و بیمه کارکنان تولیدی
برآورد حقوق، مزایا و بیمه کارکنان غیر تولیدی
برآورد هزینههای سرمایهگذاری طرح و جزئیات
برآورد هزینههای پیشبینی نشده
برآورد هزینههای قبل از بهرهبرداری
برآورد سرمایه در گردش
جدول زمانبندی اجرای طرح
برآورد نحوه تامین منابع مالی طرح
برآورد ارزش افزوده طرح
برآورد نسبت سرمایهگذاری به اشتغال
برآورد نقطه سر به سر طرح
برآورد پیشبینی وام دریافتی
برآورد هزینههای ثابت و متغیر
برآورد هزینه تعمیر، نگهداری و استهلاک
برآورد قیمت فروش
برآورد سود ویژه
برآورد سود ناویژه
برآورد سود عملیاتی
برآورد سود سالیانه
برآورد بازده فروش
برآورد بازده سرمایهگذاری
برآورد نسبتهای نقدینگی
برآورد صورتحساب سود و زیان
برآورد دوره بازگشت سرمایه
برای خرید و یا راهنمایی می توانید با یکی از موارد زیر تماس بگیرید
ایمیل :
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
(پشتیبانی 24 ساعته)
تلفن تماس : 09104561172 (پشتیبانی 24 ساعته)
دانلود فایل