دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه
- توضیحات
- دسته: گزارش کارآموزی
- منتشر شده در 25 مهر 1392
- نوشته شده توسط مدیر
- بازدید: 4707
*گزارش های کارآموزی سایت طبق استاندرد و پلان گزارش کارآموزی تهیه شده است که فقط شما باید نام محل کارآموزی خود را در قسمت های مربوطه بنویسید،
پيشگفتار
اينجانب .......... پروژه كارآموزي خود را در ، (نام محل کارآموزی شما) گذرانده ام .این پروژه شامل گزارش ها ، و تجربیاتی است که در ، (نام محل کارآموزی شما) به مدت240 ساعت کارآموزی ، ثبت شده است و مقایسه اطلاعات و تئوری های مختلف صورت گرفته است. ودر پايان از زحمات مسئولين ، (نام محل کارآموزی شما) كمال تشكر رادارم .
مقدمه
ميزان رضايت دانشجو از اين دوره
فصل اول(آشنايي كلي با مكان كارآموزي)
معرفي و خدمات محل كارآموزي
فصل دوم(ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كارآموزي )
وظايف انجام شده در (نام محل کارآموزی شما) به شرح زير مي باشد.
فصل سوم(آزمون آموخته ها، نتايج و پيشنهادات)
آشنايي با فرآیند تولید نوشابه
1- تانک واکنش
2- آهک آبدار :
3- سولفات فرو
4- هیپو کلریت
5- فیلتر شنی
6- صافی کربن
تهیه گاز:
سیستم تهیة گاز دی اکسید کربن:
تهیة عصاره
1- شیرین کننده
2- مراحل تهیة شربت ساده « اولیه »
نحوة تهیة عصارة نهایی :
قسمت تخلیه جعبه ها
بطری شوی
فلومیکس Floo mix
آینه بان خالی
کربوکولر
سیکل آمونیاک
فیلر و تشتک زن
کیس پکر Case packer
دستگاه 300 , 500 سی سی ( 24 اسپاتی )
دستگاه PET
نوشابه گازدار مالت – ويژگيها وروشهاي آزمون ميكروبيولوژي
باكتريهاي مقاوم به اسيد
ويژگيهاي ميكروبيولوژي
شرايط بهداشتي توليد
مواد غذايي
فرآيند حرارتي
نوشابه گازدار
شستشوي بطري ها
روش آزمون
بازكردن درنمونه
كشت نمونه ها
محيط هاي كشت
جدول 2 – تركيبات ومقادير پليت كانت آگار
جدول 3 – تركيبات ومقادير محيط كشت آگار حاوي عصاره پرتقال
جدول 4 – تركيبات ومقادير محيط كشت آگار حاوي عصاره مخمر گلوكز وكلروامفنيكل
تصاویری از محیط آزمایشگاه
برای خرید و یا راهنمایی می توانید با یکی از موارد زیر تماس بگیرید
ایمیل :
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
(پشتیبانی 24 ساعته)
تلفن تماس : 09104561172 (پشتیبانی 24 ساعته)
قیمت: 8000 تومان
دانلود فایل